}

29/11/12

MNDALICIOUS B'DAY GIVEAWAY PRESENT

Hurray!!! I'm 20 years old!
Eiiits..... WAIT!
Not now.... My birthday on December 30, 2012 :)

I'm very excited to make a BIRTHDAY GIVEAWAY for my blog readers, my friends or anyone who wants to join. Memang hadiahnya tidak seberapa besar (maklum lah kantong mahasiswa). Tapi ini sebagai tanda terima kasih dari aku buat kalian. Jadi, yuk kita seru-seruan! :)
 Jadi, ada 2 competition. PHOTO COMPETITION dan ARTWORK COMPETITION. Kalo kamu mau ikutan, kamu bebas mau pilih ikutan yang mana. Dua-duanya juga boleh.
Tapi kamu hanya berkesempatan untuk menang 1 kali.
 
Karena aku berulangtahun yang ke-20, ada 20 hadiah yang udah aku siapin. Tapi aku buat dalam bentuk paket hadiah. Jadi kamu bisa pilih sendiri hadiahnya.
Kalo kamu menang, berarti hadiah yang kamu dapetin ya paket yang udah kamu pilih sesuai PRIZE LIST.

before I tell the rules competition, I'll tell you about the PRIZE LIST.

GIFT I
GIFT II
GIFT III
GIFT IV
GIFT V
GIFT VI
GIFT VII
Noted : Khusus untuk GIFT VII, disitu ada 4 voucher pulsa. Jika ada yang memilih paket itu berarti dia tidak bisa mendapatkan semua vouchernya (hanya mendapat 1 voucher pulsa sebesar 20.000) 
3 voucher pulsa lainnya akan dijadikan hadiah untuk hadiah hiburan. Tetapi jika tidak ada yang memilih GIFT VII, maka jumlah hadiah hiburan menjadi 4 voucher pulsa :) 


COMPETITION yang bisa kamu ikuti adalah sbb :
PHOTO COMPETITION
ATAU
ARTWORK COMPETITION

Noted : Karya yang disubmit tidak harus SANGAT BAGUS atau SANGAT KEREN. Pemenang aku pilih yang 'mengena' kok hehe... Dan pastinya sesuai tema. Serta tidak ada unsur KKN.

Karya yang masuk baik yang menang ataupun tidak menang swaktu-waktu dapat dipajang oleh penyelenggara di sidebar blog ini atau diposting di blog ini (akan dicantumkan nama creator) karena sudah menjadi hak penyelenggara.

  • Untuk PHOTO COMPETITION, gaya kalian bebas! Gaya centil, innocent, absurd, cool, sok cakep, gokil, apapun :)

  • Untuk ARTWORK COMPETITION, karya yang bisa kalian buat tidak hanya terbatas pada GAMBAR, VIDEO, SCRAPBOOK saja. Bebas! Bisa cerpen, puisi, syair, tulisan, apapun sekreatif kalian. Karena itu semua bagian dari seni bukan? Yang penting masih sesuai tema :)    

      

The simple rules before you join the competition :

1. Follow this blog with GFC or EMAIL

2. Follow twitter @mndalicious (if you have a twitter)


The giveaway will be open till December 25, 2012 for an Indonesian readers only (currently live in Indonesia). I'm sorry :)

 And I will be announcing the winner on Sunday December 30, 2012 when my birthday.


ENJOY
AND
THANKS FOR YOUR PARTICIPATE 
:)


Sincerely


Amanda D.Y




---------------------------------------------------------




-----CLOSED-----

26/11/12

Swing with Loose


Today is my lazy day... Hemm... Yes Monday. I must go to campus. And you know? My lecturer was unable to attend. Huh! 
I back to home and then sleep!!


 Ah ya... I wear loose crop top from VELOURS BOUTIQUE
Velours Boutique is an online boutique that sells a variety of goods fashion.They sell bags, accessories, shoes, and other fashion items.

For your info, my loose crop top was made by request. I order loose crop top with floral motif, pink color. Tadaaa.....
loose crop top - VELOURS Boutique | hotpants - Senen Market | bangles - Plaza Semanggi | ring | pink flatshoes

Very comfortable! So simple but chic!



VELOURS BOUTIQUE also provide shoes that you define a model, high heels, high wedges, and other terms that you want, they call it CUSTOMIZE SHOES.
affordable price :)


 So awesome!


VELOURS BOUTIQUE CONTACT PERSON :
088806460016
BBM : 32679245
IG : velourstore
Twitter : @veloursstore





See You On My Next Post!

With love,







20/11/12

Lacey Me



How are you, fellas? 

I am very busy for this month :(
 
I’ve made a flower crown. and I wear it.
D.I.Y Flower Crown
Hmmm.... Wear a flower crown, I felt like a little princess who was playing in prairie. Hihihi.....



Ah ... Suddenly, i felt anxious to go back to childhood. Being a child who only knows to play ... play ... and play ... Aaaaaa....... Very happy!

D.I.Y Flower Crown | Lace Dress - Cloth Inc

Hey! Stop dreaming!
IMPOSSIBLE to go back to childhood.


Ah yaa!! Thankyou Cloth Inc for the Lace Dress! I'm very gorgeous when i wear it! Because their collections is very cute.




I also tried to combine the lace dress with stuff that I had. Yes! Leather jacket!


Lace Dress - Cloth Inc | Leather Jacket | glasses | High Heels - Prada Milano




Cloth Inc 

CONTACT PERSON : 

http://www.clothinc-shop.com

Twitter : @cloth_inc
Facebook: Cloth Inc







See You On My Next Post!

With love,